Metabolic Typing táplálkozási tanácsadás

Edd magad egészségesre velem!

Szeretnél egészségesebben étkezni? Szeretnél életmódot váltani, de azt szeretnéd igazán személyre szabottan és jól csinálni? Eleged van az ideig-óráig működő tucatdiétákból és csodapirulákból? Végre igazi megoldást keresel? Akkor EDD MAGAD EGÉSZSÉGESRE VELEM!

 

Én nem ígérem, hogy nem kell tenned érte semmit. Nem ígérem, hogy nem kell változtatnod semmit az étkezési szokásaidon, a napi rutinodon, mégis szupergyorsan, szuper eredményt fogsz elérni.

Mert a sikerért igenis meg kell dolgozni, és változásokra is szükség van.

Azt megígérhetem, hogy az anyagcsere és hormontípusod meghatározásával, az egyéni igényeid, ízlésed, problémáid, esetleg fennálló betegségeid figyelembevételével összeállított táplálkozási és mozgási programod segítségével végre igazi megoldást adok a kezedbe az egészségesebb élethez. A többi rajtad múlik.

 

Jó, ha tudod:

 

Az anyagcsere és hormontípus meghatározás egy tudományosan megalapozott, a mindenna- pokba könnyen beépíthető, követhető étkezési program, amely a személyes táplálkozási igényekből indul ki. Az anyagcserét befolyásoló négy tényezőt vizsgálja:

 • autonóm idegrendszert,
 • emésztő rendszert,
 • hormonrendszert,
 • vércsoportot

 

Mi történik a tanácsadás során?

 1. Ahhoz, hogy személyreszabottan, a Te egyéni igényeidnek megfelelően tudjak segíteni, először nekem kell kellő információkat gyűjteni rólad, hogy átlássam az összefüggéseket. Tehát az anamnézis során a problémáidat, a kórtörténetedet és a céljaidat térképezzük fel célzott kérdésekkel.

 

 1. Ezután a különböző alkati és pszichés jegyek alapján, egy speciális kérdőívvel fogom meghatározni a táplálkozási- és anyagcsere típusodat. Amely lehet:

Szénhidrát-, fehérje-, vagy egyensúlyi típus.

 

 1. Ezután egy újabb rövid kérdőív segítségével meghatározom, a domináns hormontípusodat. Amely lehet:

Agyalapimirigy, pajzsmirigy, mellékvese, illetve petefészek típus.

 

 1. Az így kapott anyagcsere-, táplálkozási- és hormontípus, illetve az anamnézised alapján elmondom, hogy mik a szervezeted számára a megfelelő ételek, és milyen arányokban érdemes fogyasztanod azokat. Megtudhatod, hogy milyen ételeket érdemes kerülnöd, illetve arra is javaslatot kapsz, hogy a típusodnak megfelelően mely mozgásformák lesznek a legjobbak számodra.

 

Mit kapsz a pénzedért?

 1. Általános táplálkozási irányelveket.

 

 1. A típusodnak megfelelő értékelést, sok hasznos információval arról, hogy számodra mely ételek lesznek igazán táplálóak és milyen arányban érdemes őket fogyasztani. Valamint ez a dokumentum tartalmaz egy mozgás javaslatot

 

 1. Egy heti személyre szabott mintaétrendet, kalória bevitel- és arány számítással, étkezésenkét lebontva, melyben figyelembe veszem az ételintoleranciákat, betegségeket és egyéb kívánságokat.

 

 1. Recept-tárat (közel 50 oldal), ami tartalmazza a mintaétrend receptjeit is, de emellett minden étkezéshez találsz benne a típusodnak megfelelő recepteket, amik között még kedvedre válogathatsz.

 

 1. Ha szükséges és maradt kérdésed, vagy elakadtál, emailben bármikor kérdezhetsz.

 

DÖNTSD EL!

Online vagy személyesen szeretnéd. Három lehetőség közül választhatsz:

 1. E-mailben jelentkezel a noiegeszseg1@gmai.com címen, én válaszként küldök egy számla számot, amire, ha beérkezik az összeg már küldöm is az e-mail címedre a kérdőíveket, amiket kitöltés után visszaküldesz nekem. Én beérkezési sorrendben kielemzem őket, és válasz e-mailben megkapod a típusodnak megfelelő elemzést, illetve az egyéb hasznos információkat (1-5 munkanapon belül).

 

 1. E-mailben (noiegeszseg1@gmail.com ), vagy telefonon (06/70/507-2869) jelentkezel, majd, ha a megadott szálaszámra beérkezik a tanácsadás díja, megbeszélünk egy időpontot és egy online meeting során együtt kitöltjük a teszteket, elmondok minden fontos információt a típusodnak megfelelően, válaszolok, a felmerülő kérdéseidre végül pedig mindent átküldök emailben is (kb. 1,5-2 óra)

 

 1. E-mailben (noiegeszseg1@gmail.com ), vagy telefonon (06/70/507-2869) jelentkezel, majd egy előre egyeztetett időpontban személyesen találkozunk a Női Egészség Stúdióban (kb. 1,5-2 óra)

 

DÖNTS MIELŐBB AZ EGÉSZSÉGESEBB ÉLET MELLETT!

VÁRLAK SZERETETTEL

 

Mogyorósi-Márki Bianka

Metabolic Typing Táplálkozási Tanácsadó

A minőségi étrendtől az életmódváltásig

Tovább az eszköztárra