Lelkedért

Life Coaching

Amikor úgy érzed elakadtál az életedben és sehogy sem találod a kiutat, amikor nem érted, hogy miért veled, miért most és egyáltalán miért történik az életedben az, ami történik, vagy épp döntéshelyzetben vagy, de nem jutsz dűlőre, akkor a segítségedre lehetünk, hogy más irányból közelítsd meg, hogy más szemszögből nézhess rá a gondjaidra és mielőbb rálelj tovább lépési lehetőségekre.

Hogy milyen egy találkozás?

Mi kérdezünk, meghallgatjuk a válaszaidat, figyelünk rád, segítünk, hogy felismerd a képességeidet, az erősségeidet, hogy ezek kiaknázásával megtaláld az utat céljaid eléréséhez, problémáid megértéséhez, hogy megtaláld az utat a megoldásokhoz és a kirakós darabkái a helyükre kerüljenek.

Hogy mi a jó a benne?

Nem tanácsadás és nem terápia. Egy kreatív, interaktív folyamat, amely inspirál és segít kihozni magadból a legtöbbet. Sosem néz hátrafelé, nem a múlttal foglalkozik, hanem a jelenből kiindulva a jövőbe tekint. Nem a problémákon rágódik, hanem a lehetséges megoldások feltérképezésére koncentrál, cél és cselekvés orientált, ezért gyorsabban lehet vele eredményt elérni.

Hogy milyen eredmény várható?

Reményeink szerint:

  • egy kicsit másképp látod majd a problémáidat
  • jobban rálátsz az erősségeidre, a képességeidre így a lehetőségeidre is
  • jobban megismered önmagad
  • erősödik az önbizalmad az önbecsülésed
  • javul a döntéshozó képességed
  • boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel
  • és nem utolsó sorban rálelsz a megoldásaidra, a céljaidra

Milyen témákkal érkezhetsz hozzánk?

Bármilyen témával melyben úgy érzed elakadtál, és egy kis motivációra, támogatásra, vagy épp egy üdítő felrázásra van szükséged, hogy tovább lendülj.

Hogy mennyi ideig tart egy folyamat?

Ez tőled és a témádtól is függ. Lehet, hogy egy találkozás is megoldást jelent, de lehet, kell néhány beszélgetés, hogy megtaláld az utadat. Egy találkozás általában 1 – 1,5 óra.

Természetesen az ülések a kettőnk közötti bizalomra épülnek, így biztos lehetsz benne, hogy ami az ülésen elhangzik, az nem kerül ki onnan.

Bejelentkezés elemzésre: 06(30)2696994

Támogató egyéni beszélgetések

Tovább az eszköztárra