Lelkedért

Life Coaching

támogató egyéni beszélgetések

Amikor úgy érzed elakadtál az életedben és sehogy sem találod a kiutat, amikor nem érted, hogy miért veled, miért most és egyáltalán miért történik az életedben az, ami történik, vagy épp döntéshelyzetben vagy, de nem jutsz dűlőre, akkor a segítségedre lehetünk, hogy más irányból közelítsd meg, hogy más szemszögből nézhess rá a gondjaidra és mielőbb rálelj tovább lépési lehetőségekre.

Hogy milyen egy találkozás?

Mi kérdezünk, meghallgatjuk a válaszaidat, figyelünk rád, segítünk, hogy felismerd a képességeidet, az erősségeidet, hogy ezek kiaknázásával megtaláld az utat céljaid eléréséhez, problémáid megértéséhez, hogy megtaláld az utat a megoldásokhoz és a kirakós darabkái a helyükre kerüljenek.

Hogy mi a jó a benne?

Nem tanácsadás és nem terápia. Egy kreatív, interaktív folyamat, amely inspirál és segít kihozni magadból a legtöbbet. Sosem néz hátrafelé, nem a múlttal foglalkozik, hanem a jelenből kiindulva a jövőbe tekint. Nem a problémákon rágódik, hanem a lehetséges megoldások feltérképezésére koncentrál, cél és cselekvés orientált, ezért gyorsabban lehet vele eredményt elérni.

Hogy milyen eredmény várható?

Reményeink szerint:

  • egy kicsit másképp látod majd a problémáidat
  • jobban rálátsz az erősségeidre, a képességeidre így a lehetőségeidre is
  • jobban megismered önmagad
  • erősödik az önbizalmad az önbecsülésed
  • javul a döntéshozó képességed
  • boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel
  • és nem utolsó sorban rálelsz a megoldásaidra, a céljaidra

Milyen témákkal érkezhetsz hozzánk?

Bármilyen témával melyben úgy érzed elakadtál, és egy kis motivációra, támogatásra, vagy épp egy üdítő felrázásra van szükséged, hogy tovább lendülj.

Hogy mennyi ideig tart egy folyamat?

Ez tőled és a témádtól is függ. Lehet, hogy egy találkozás is megoldást jelent, de lehet, kell néhány beszélgetés, hogy megtaláld az utadat. Egy találkozás általában 1 – 1,5 óra.

Természetesen az ülések a kettőnk közötti bizalomra épülnek, így biztos lehetsz benne, hogy ami az ülésen elhangzik, az nem kerül ki onnan.

Várunk szeretettel, ha úgy gondolod segíthetünk: 06(30)2696994

Lélekébresztő Szívfény energia

Megélni a csodát

A Szivárvány egy híd az Égi és a Földi világ között. A Szivárvány egy látomás, egy érzés, egy érintés, egy hang, mely felébreszti benned, hogy ki vagy valójában.

Ha lelki gondok, fizikai betegségek jelentek meg az életedben, ha úgy érzed elakadtál életed valamely területén, a Szivárvány fény energia gyengéd segítséget adhat a változtatáshoz a tovább induláshoz.
Ennek a rendkívül magas rezgésű szeretetenergiának köszönhetően megszabadulhatsz olyan régi negatív mintáktól, beidegződésektől, melyek már automatikusan jelen vannak életedben és észre sem veszed hatásaikat, pedig sok esetben ezeknek köszönheted betegségeidet is.
Segítségével el tudod engedni azokat a negatív érzéseket, eseményeket, emlékképeket melyek az évek során mélyen elraktározódtak lelkedben és esetleg tested betegségként jeleníti meg őket, de valójában már nincs rájuk semmi szükséged, akadályoznak a továbblépésben és abban, hogy egy boldogabb, egészségesebb életet élhess.
Mindenkinek, így Neked is vannak vágyaid, melyeket szeretnél megvalósítani, érzések, események, melyeket szeretnél megélni. A Szivárvány energia a csakrák megtisztításával, újra feltöltésével, blokkok oldásával, a szeretet érintésének csodájával segít a megvalósításban, segít abban, hogy bevonzzad életedbe mindazokat a dolgokat, amelyekre szükséged van.

A szivárvány fény egy olyan lélekvilágba visz, ahol felébredsz a szeretet magasabb rezgésére.

Belső változást indít el a lelkedben, egészség ébresztő folyamatokat a testedben, kisebb, nagyobb csodákat az életedben.

GYERE ÉS ÉLD MEG A SZÍVFÉNY CSODÁJÁT!

Bejelentkezés: 06(30)2696994

Tovább az eszköztárra