Lélekemelő szívfény energia

Szabadulj meg a negatív energiáktól

Ha lelki gondok, fizikai betegségek jelentek meg az életedben, ha úgy érzed elakadtál életed valamely területén, a Szívfény energia gyengéd segítséget adhat a változtatáshoz a tovább induláshoz.
Ennek a rendkívül magas rezgésű szeretetenergiának köszönhetően megszabadulhatsz olyan régi negatív mintáktól, beidegződésektől, melyek már automatikusan jelen vannak életedben és észre sem veszed hatásaikat, pedig sok esetben ezeknek köszönheted betegségeidet is.
Segítségével el tudod engedni azokat a negatív érzéseket, eseményeket, emlékképeket melyek az évek során mélyen elraktározódtak lelkedben és esetleg tested betegségként jeleníti meg őket, de valójában már nincs rájuk semmi szükséged, akadályoznak a továbblépésben és abban, hogy egy boldogabb, egészségesebb életet élhess.
Mindenkinek, így Neked is vannak vágyaid, melyeket szeretnél megvalósítani, érzések, események, melyeket szeretnél megélni. A Szívfény energia a csakrák megtisztításával, újra feltöltésével, blokkok oldásával, a szeretet érintésének csodájával segít a megvalósításban, segít abban, hogy bevonzzad életedbe mindazokat a dolgokat, amelyekre szükséged van.

A szívfény  egy olyan lélekvilágba visz, ahol felébredsz a szeretet magasabb rezgésére.

Belső változást indít el a lelkedben, egészség ébresztő folyamatokat a testedben, kisebb, nagyobb csodákat az életedben.

GYERE ÉS ÉLD MEG A SZÍVFÉNY CSODÁJÁT!

Bejelentkezés elemzésre: 06(30)2696994

A csakra tisztítástól a teljes harmóniáig

Tovább az eszköztárra