Alakformálás

Az alakformálás új generációja Magyarországon

Intenzív zsírbontás és izomépítés

HIEMT 2021 FORRADALMIAN ÚJ TRENDJE az alakformálásban

Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén. Az Emsculpting vagy teljesen hivatalos néven a HIEMT eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását.

Az eljárás neve HIEMT , ami annyit jelenet magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mezővel történő kezelés. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. A korábbi eljárásokhoz képest, egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe.

MI A FOLYAMAT?

A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe (csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest. Az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést…persze nem sajnáljuk őket:)

Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletnek, ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. Ez jól hangzik, ugye?

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy, mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test. Igen!

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat. A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át, azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását) Tehát: a zsírszövet is csökken!

És hát nem utolsósorban, a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.

Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!

MIT NYÚJTHAT TEHÁT EGY HIEMT KÚRA?

 • 11%-os izomtónus növekedés
 • 16%-os izomtömeg növekedés
 • 19%-os zsírszövet csökkenés
 • Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedés
 • 5-szörös metabolizmus gyorsulás
 • 11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban

 

MIRE ALKALMAZHATJUK?

 • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
 • Törzs izmainak erősítésére
 • Petyhüdt kar feszesítésére
 • Fenékemelésre
 • Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére
 • Szétnyílt hasizom kezelésére

HOGYAN NÉZ KI EGY KEZELÉS ÉS EGY KÚRA?

Egy kúra 3 hét és 6 kezelésből áll. Egy kezelés 30 perces.

Tehát: gyors, eredményes, kényelmes.

Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.

Tudtad, hogy?

 • A HIEMT a világ első hivatalosan FDA által is elismert FENÉKEMELŐ eljárása?
 • Hogy a fenék zsírszövete nem csökken az eljárástól?
 • Hogy 2017 óta tesztelik az eljárást, azaz volt idő bizonyítani, hogy elég biztonságos és eredményes, illetve mik a hosszú távú hatások?

1 alkalom: 18.000 Ft (60′)            6 alkalmas bérlet: 80.000 Ft (6×60′)

 

KEZELÉSSEL, BÉRLETTEL KAPCSOLATBAN HÍVD

Mogyorósi-Márki Biankát

06/70/5072869

Belize DLT (Dual Laser Technology) One forradalmian új Lipolézer a felesleges zsírok ellen

A LÉZERES ALAKFORMÁLÁS ÚJ TECHNOLÓGIÁJA

Ön is azok közé az emberek közé tartozik, aki nagyon elfoglalt, mindig rohan, siet, kevés ideje jut saját magára. Akkor lehetséges, hogy Ön is olyan megoldást keres, mellyel időt spórolhat meg.

A lipolézeres alakformálás segítségével gyors és látványos eredményeket érhetünk el, 2-3 hetes, úgynevezett túrbó kúrák alkalmazásával, melyeknél szigorú szabályok vannak, de akár 6-9 cm-es körméret csökkenés is lehetséges.

A Belize DLT gépe újdonság a piacon, hiszen azt a továbbfejlesztett DLT lipolézer technológiát alkalmazza, melynek segítségével egyszerre két rétegben kezelhetjük a zsírszövetet. A DLT 980 nm-es hullámhossza kifejezetten a mélyebb zsírszövet bontására alkalmas, míg a hagyományos 658 nm-es hullámhossza a felszínhez közeli, puha zsírt bontja. Rendkívül nagy számú lézer kimenettel rendelkezik (208 db. – 12 kezelőlap: 8 nagy és 8 kicsi), mely kiemelkedőbb más gépekhez képest, és sűrűbb lézerhálózatot hoz létre, így erősebb kezelést biztosít a legmakacsabb területeken is. Nem csupán a zsírbontást teszi könnyebbé, és hatékonyabbá, de feszesítő funkciót is ellát.

A 100%-ban non-invazív lipolézeres alakformálás lényege, hogy a fájdalmas beavatkozásokkal ellentétben, a lipolézer lézer energiája biztonságosan, fájdalommentesen szivárog a bőrbe és ott, stimulálja a zsírsejteket, hogy azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint bocsássanak ki (melyeket gyakran trigliceridekként emlegetnek), aminek következtében a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez a páciensnél. A feloldott zsír a szervezetből a természetes élettani folyamatokkal távozik.

Biztonságos és hatékony zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon.

 

Mit ad a kezelés?

 • Intenzív lipolízissel távolítja el a zsírt
 • Alakformálás
 • Csökkenti a narancsbőrt
 • Finomítja a fáradt bőrt
 • Javítja és gyorsítja az anyagcserét
 • Mély rétegű zsíreltávolítás

 

Ellenjavallatok:

 • Terhesség, szoptatás
 • Pacemaker

 

A lipolézeres kezelés után javasolt (de nem köztelező) nyomásterápiás kezelés, hogy az elfolyósodott zsír könnyebben távozni tudjon a testedből.

 

1 alkalom: 18.000 Ft (60′)       6 alkalmas bérlet: 80.000 (6×60′)

 

KEZELÉSSEL, BÉRLETTEL KAPCSOLATBAN HÍVD

Mogyorósi-Márki Biankát

06/70/5072869

Tovább az eszköztárra