Testedért

Megérkezett!

AZ ALAKFORMÁLÁS LEGÚJABB GENERÁCIÓJA

MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐK KÖZÖTT NÁLUNK!

 

INTENZÍV ZSÍRBONTÁS ÉS IZOMÉPÍTÉS

HIEMT - Az utóbbi évek legforradalmibb izomstimulációja
Belize Dual Laser Technology - Új zsírbontási eljárás
MedPressure Nyomásterápia - méregtelenítésre, nyirokkeringés fokozására

Hormonegyensúly tanácsadás

Holisztikus testelemzés

Napjainkban sajnos mondhatni ösztrogén tengerben élünk, így a túlzott ösztrogén bevitelnek köszönhetően mind nehezebb a női szervezetnek fenntartania hormonális egyensúlyát.

A világon egyre több nő és sajnos már egyre fiatalabb korban küzd különböző mértékű és tünet együttesű nőgyógyászati problémával, betegséggel, meddőséggel. Az elmúlt 50 év során folyamatosan romlott a helyzet (nagy mennyiségű ösztrogénhatású vegyi anyagok, permetszerek, tisztító, fertőtlenítő, tartósító szerek stb. alkalmazásának köszönhetően), mely mára óriási méreteket öltött. Talán az ösztrogén dominancia kifejezés, mely Dr. LEE nevéhez fűződik, ma már nem ismeretlen sok nő számára. Ilyenkor a női szervezetben az ösztrogén túlsúlyba kerül a progeszteronhoz képest, felborul az a kényes egyensúly, melynek nőgyógyászati egészségünket köszönhetjük és jönnek a betegségek.
Hálás vagyok, hogy azon kevés természetgyógyász közé tartozhatok, akik megismerhették a Dr. Lee által kutatott hormonális összefüggéseket, és a természetes progeszteron jelentőségét a hormonális egyensúly megőrzésében, illetve helyreállításában. Az Ő 40 éves fáradhatatlan munkájának sikerességét nagyon sok csodálatos gyógyulás támasztja alá.
Hormonegyensúly tanácsadóként ezzel a tudással szeretném támogatni a nőket, hogy mielőbb az egészség útjára léphessenek és megismerve a lehetőségeket, az összefüggéseket, az okokat, sokkal tudatosabb döntéseket tudjanak hozni saját testükkel és egészségükkel kapcsolatban.
A Holisztikus felmérés egy Quantum Resonance Magnetic Analyzer (QRMA) anyagcsere eltéréseket megmutató készülék segítségével történik, ahol átfogó képet kaphatunk szervezetünk és ezen belül hormonjaink működéséről is.  Természetesen lehetőség van teljes körű hormonlelet kiértékelésére is, de mellette szükségesnek tartom a háttér okok feltárása miatt a QRMA készülékkel történő kiegészítő mérést. Azért fontos a holisztikus szemléletű átfogó felmérés, mert a szerveztünk működésében minden mindennel összefügg, így amikor találkozunk egy problémával az ok-okozati összefüggések feltérképezése nagyon fontos, hiszen ha csak egy területre koncentrálunk, és a többi háttérben lévő okkal nem foglalkozunk, akkor csak a felszínt kapargatjuk, a tüneteket próbáljuk eltüntetni és nem fogunk tudni hatékony megoldást találni.
Például ki gondolná, hogy egy élelmiszer érzékenység beleszólhat hormonális egyensúlyunkba és akár peteérési, beágyazódási zavarhoz vezethet, esetleg mint háttér ok a vetélésben is szerepet játszhat. Pedig így van.

Mikor javasolt az elemzés?

 • meddőség
 • miómák
 • menstruációs görcsök, endometriózis
 • PCOS (Policisztás Petefészek Szindróma)
 • vérzési problémák – pecsételés, elhúzódó menstruáció
 • kimaradozó menstruáció
 • menopauzás tünetek
 • PMS tünetek (menstruációt megelőző tünetek)
 • pajzsmirigy problémák
 • krónikus fáradtság
 • alvászavar
 • hajhullás
 • indokolatlan hízás – fogyási képtelenség
 • mellfeszülés, mellciszták
 • erőteljesebb szőrösödés
 • hangulatváltozásokismétlődő vetélések

A felsorolt tüneteken és problémákon úgy lehet valóban segíteni, ha arra törekszünk, hogy megszüntessük kialakulásának az okát.

Mivel ezek táptalaja az ellensúlyozatlan és túltengő ösztrogén, ezért meg kell szüntetnünk az ösztrogén-dominanciát, azaz ellensúlyoznunk kell azt a progeszteron szintünk helyreállításá-val. Az ösztrogén komoly mennyiségben képes raktározódni a zsírsejtjeinkben, ezért csak úgy “kiüríteni” sajnos nem tudjuk a fölösleget, hanem a szervezet progeszteron szintjét kell növelni, mely képes lesz ellensúlyozni az ösztrogént.
Ez az egyetlen természetes ugyanakkor hatékony módja a felborult egyensúly helyreállításának.
Erre a célra viszont csak és kizárólag természetes (természet-azonos) hatóanyagot szabad alkalmazni, gyógynövények kivonatából előállítva, amely molekula szerkezete teljesen megegyezik a saját petefészkünk által termelt progeszteronéval.

Bejelentkezés elemzésre: 06(30)2696994

Figyelem
Természetesen a QRM készülékkel készítette Holisztikus testelemzés nem orvosdiagnosztikai lelet, csupán tapasztalatokon alapuló, összefoglaló hormontanácsadói vélemény, mely pusztán tájékoztató jellegű. Nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot, orvosdiagnosztikai módszert és semmiképpen nem orvosi diagnózis. A vélemény ismeretében egyéb szakorvosi vizsgálatok szükségesek az eredmények további tisztázására.

Rendben van a hormonrendszered?

    Itt ellenőrizheted

Emésztőrendszeri érzékenység

Intolerancia szűrés

Az ételintolerancia enzimhiányos probléma, nem az immunrendszer váltja ki (ellentétben az ételallergiával, amelyben minden esetben az immunrendszernek van szerepe – azaz kóros választ ad az immunrendszerünk a táplálék elfogyasztása után).
Az evés után jelentkező tünetek hátterében az emésztőrendszer működési zavara (enzim hiány, vagy az enzim csökkent, vagy megszűnt aktivitása) áll. A táplálékintolerancia lehet átmeneti is, valamilyen alapbetegség kísérő tünete, ami az alapbetegség gyógyítása után elmúlik, de lehet, hogy épp az intolerancia áll néhány betegség kialakulásának a hátterében azzal, hogy megzavarja az emésztőrendszer harmonikus működését. Gyengébb, vagy erősebb formában rendszeresen jelen lehetnek a tünetek, de sok esetben évekig is fennállhat, különösebb tünet nélkül.

Az emésztőrendszeri érzékenység tünetei lehetnek:

 • puffadás érzés
 • gyengeség érzés
 • vitamin hiány (köztük a vas hiány)
 • gyakorta visszatérő gyulladások: pl. fogíny gyulladás, kötőhártya gyulladás vagy éppen a hölgyeknél visszatérő hüvelygyulladás és folyás
 • bőrön viszkető érzés, ekcémák, fejbőr korpásodásának kialakulása
 • bőr alatt zsírcsomók kialakulása
 • hajhullás kialakulásában lényeges szereppel bír a hormonális problémák mellett
 • pajzsmirigy betegségek kialakulását elősegíti, ezáltal a hormonrendszeri problémák kifejlődését
 • és amit nagyon kevesen tudnak: az egyre gyakrabban igazolható inzulin rezisztencia kialakulásában és fenntartásában is fontos szerepet játszik
Az emésztőrendszeri érzékenység, az inzulin rezisztencia kialakulásában játszott szerepe miatt sajnos hozzájárul a hormonális rendszer felborulásához – hölgyeknél van ennek kifejezett jelentősége a PCOS, fokozott szőrösödés, jelentős mértékű elhízás, cikluszavarok, valamint a meddőség kialakulása miatt – továbbá a későbbi életkorban megjelenő úgynevezett időskori, 2-es típusú cukorbetegség kifejlődéséhez vezethet el.
Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az emésztőrendszeri érzékenység fontos szerepet tölt be számos betegség kialakulásában!

 

Az intoleranciát okozó anyag pontos beazonosítását egy u.n. elektroimpedanciás SALVIA készülékkel végezzük. Ennek segítségével mintegy 220 féle élelmiszerre, 140 féle adalékanyagra, néhány vegyi anyagra, baktériumra, vírusra és gyógynövényre tesztelhetjük az érzékenységet. A szűrés mindössze fél órát vesz igénybe, melynek végén azonnal kézbe adjuk az eredményt és ha szükséges ellátunk a megfelelő tanácsokkal is.

Cím: Budapest IX. ker. Viola utca 27.-29. (utcai bejárat a Balázs Béla utca felől) orvosi rendelő

Bejelentkezés elemzésre: 06(70)6371350

Segítség ételintolerancia esetén

Hisztamin
Glutén

Gluténmentes házi receptek

Palacsinta egyszerűen (kb. 10 db)
Gluténmentes többmagvas kenyér recept
Gluténmentes sajtpuffancs
Karfiol kenyér
Fehércsokis málnás sajttorta
Képviselőfánk

Kórokozó szűrés

Természetes és mellékhatás mentes megoldás az elhúzódó vagy gyakran visszatérő egészségügyi problémák javítására, egészségünk visszaállítására, megőrzésére.

Bizonyított tény, hogy a betegségek 90%-ának hátterében kórokozók is állnak. Ifj. Royal Raymond Rife (tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező) feltételezte, hogy minden energiából van, és mindennek rezgése van, így a betegségek hátterében álló mikroorganizmusoknak (paraziták, vírusok, baktériumok, gombák) is. Az 1900-as évek elején Dr. Rife kitartó kutatásai során bebizonyította, hogy minden mikroorganizmus bizonyos frekvenciatartományon belül rezeg, és ha ezekkel a meghatározott rezgésekkel bombázzuk őket, akkor elpusztulnak. Ez a speciális frekvencia-besugárzás, más sejtre egyáltalán nincs hatással.

Mivel nem vagyunk egyformák, és a belső, külső környezetnek nagyon befolyásoló hatása van arra nézve, hogy épp melyik kórokozó fog elszaporodni megbetegítő mértékben a szervezetben, ezért nagyon fontos, hogy személyre szabottan legyenek meghatározva a frekvenciák.

Ebben a svájci F-Scan készülék van a segítségünkre, mely egy rövid mérés után egy grafikonon egyénileg fest pontos képet az elszaporodott kórokozók frekvenciáiról, mennyiségéről. A kapott eredményeket az RPZ 14 Plasma Generátorba programozva tudjuk a célzott kórokozókat rövid idő alatt elpusztítani.

Neked nincs más dolgod, csak pihenni, miközben a gép dolgozik.

Mikor ajánljuk a mérést?

 • visszatérő, nehezen múló gyulladások esetén
 • makacs pajzsmirigy problémáknál
 • elhúzódó emésztőrendszeri gondoknál
 • gombásodásnál
 • gyakori nőgyógyászati problémáknál
 • állandó köhögésnél
 • ismeretlen eredetű bőrtüneteknél
 • hajhullásnál
 • fertőzéses megbetegedéseknél
 • és még sok megmagyarázhatatlan eredetű probléma esetén, amikor úgy tűnik nincs mit tenni

Bejelentkezés a mérésre: +36(30) 742 46 03

Tovább az eszköztárra