Rólunk

Mester Ildikó

Hormonegyensúly tanácsadó – Life Coach – Spirituális Metafizikai tanácsadó -Szivárvány energia átadó

A nő, a női lét, számomra egy igazi csoda. A mai világban azonban egyre több teher rakódik ránk, nőkre és a nagy rohanásban, megfelelésben, sok feladatban néha elveszítjük önmagunkat. Egyre magasabbak az elvárások, és nem csak a társadalmi, hanem az önmagunkkal szemben támasztott elvárások is. Legyünk nők, feleségek, anyák, pénzkeresők, és mindemellett a háztartás is legyen zökkenőmentes, tiszta és rendezett. Így aztán nem érünk rá, mert szinte mindent fontosabbnak gondolunk annál, mint hogy magunkra is odafigyeljünk, pedig az egészségünk és lelki egyensúlyunk a legnagyobb kincsünk.
Vallom, hogy testünket, lelkünket egységben, rendszerben kell nézni. Bármilyen problémával, betegséggel állunk is szemben, a megoldásához nem csak a fizikai, hanem a lelki tényezőket is meg kell néznünk, hiszen a kettő szorosan összefügg, és mindkettő egyformán fontos. Több mint tíz éve tanulom a testi és lelki folyamatok közötti összefüggéseket.
Nőként, anyaként, spirituális szemléletű coachként a legjobb tudásom szerint, holisztikus szemlélettel szeretnék segítséget nyújtani minden lánynak, asszonynak, nagymamának, aki hozzám fordul, hogy testi-lelki egyensúlyát megtalálja.

Mogyorósi-Márki Bianka

Life Coach és Kórokozó nyomozó

Mogyorósi-Márki Bianka vagyok. 2013-ban végeztem a Zsigmond király Főiskolán kommunikáció és média szakon, ahol megértettem, hogy a kommunikációnak milyen nagy szerepe van az emberi kapcsolatok sikerességében. Szeretek beszélgetni, szeretem meghallgatni az embereket, és ami a legjobb valamilyen oknál fogva ők is szívesen beszélgetnek velem. Mivel a lélek rejtelmeinek megfejtése mindig is nagyon foglalkoztatott 2016-ban life coach lettem.
A kapcsolódás test és lélek között egy oda-vissza ható folyamat. Ha rendben van a lelkem, rendben lesz a testem is, és ha rendben tartom a testemet (a lelkem otthonát), akkor a lélek is könnyebben veszi az élet akadályait. Néha bizony segítség kell a testnek, hogy jobban érezzük magunkat benne. Egy gyermek születése, egy új munkahely, vagy bármi más változás, vagy épp a túlzott állandóság és megszokás miatt, előfordul, hogy sehogy nem akar helyreállni a korábbi rend a testünkben. Úgy gondolom mi nők gyakran küzdünk ilyen és hasonló problémákkal, ezért úgy döntöttem megismerkedek az alakformálás lehetőségeivel.
Várok minden hölgyet, aki úgy gondolja kipróbálna valami újat.

Horváthné Mester Éva

Kórokozó nyomozó