Rólunk

Mester Ildikó

Természetgyógyász – Hormonegyensúly tanácsadó – Coach

A nő, a női lét, számomra egy igazi csoda. A mai világban azonban egyre több teher rakódik ránk, nőkre és a nagy rohanásban, megfelelésben, sok feladatban néha elveszítjük önmagunkat. Egyre magasabbak az elvárások, és nem csak a társadalmi, hanem az önmagunkkal szemben támasztott elvárások is. Legyünk nők, feleségek, anyák, pénzkeresők, és mindemellett a háztartás is legyen zökkenőmentes, tiszta és rendezett. Így aztán nem érünk rá, mert szinte mindent fontosabbnak gondolunk annál, mint hogy magunkra is odafigyeljünk, pedig az egészségünk és lelki egyensúlyunk a legnagyobb kincsünk.
Vallom, hogy testünket, lelkünket egységben, rendszerben kell nézni. Bármilyen problémával, betegséggel állunk is szemben, a megoldásához nem csak a fizikai, hanem a lelki tényezőket is meg kell néznünk, hiszen a kettő szorosan összefügg, és mindkettő egyformán fontos. Több mint tíz éve tanulom a testi és lelki folyamatok közötti összefüggéseket.
Nőként, anyaként, természetgyógyászként és coachként a legjobb tudásom szerint, holisztikus szemlélettel szeretnék segítséget nyújtani minden lánynak, asszonynak, nagymamának, aki hozzám fordul, hogy testi-lelki egyensúlyát megtalálja.

Horváthné Mester Éva

Kórokozó nyomozó

Mogyorósi-Márki Bianka

Life Coach és Kórokozó nyomozó

Jelenleg szülési szabadságon