Rólunk

Mester Ildikó

Természetgyógyász – Hormonegyensúly tanácsadó – Coach

A nő, a női lét, számomra egy igazi csoda. A mai világban azonban egyre több teher rakódik ránk, nőkre és a nagy rohanásban, megfelelésben, sok feladatban néha elveszítjük önmagunkat. Egyre magasabbak az elvárások, és nem csak a társadalmi, hanem az önmagunkkal szemben támasztott elvárások is. Legyünk nők, feleségek, anyák, pénzkeresők, és mindemellett a háztartás is legyen zökkenőmentes, tiszta és rendezett. Így aztán nem érünk rá, mert szinte mindent fontosabbnak gondolunk annál, mint hogy magunkra is odafigyeljünk, pedig az egészségünk és lelki egyensúlyunk a legnagyobb kincsünk.
Vallom, hogy testünket, lelkünket egységben, rendszerben kell nézni. Bármilyen problémával, betegséggel állunk is szemben, a megoldásához nem csak a fizikai, hanem a lelki tényezőket is meg kell néznünk, hiszen a kettő szorosan összefügg, és mindkettő egyformán fontos. Több mint tíz éve tanulom a testi és lelki folyamatok közötti összefüggéseket.
Nőként, anyaként, természetgyógyászként és coachként a legjobb tudásom szerint, holisztikus szemlélettel szeretnék segítséget nyújtani minden lánynak, asszonynak, nagymamának, aki hozzám fordul, hogy testi-lelki egyensúlyát megtalálja.

Mogyorósi-Márki Bianka

Life Coach és Kórokozó nyomozó

Szeretek beszélgetni, szeretem meghallgatni az embereket, és ami a legjobb valamilyen oknál fogva ők is szívesen beszélgetnek velem. Mindig is érdekeltek az emberekben zajló lelki folyamatok, a kapcsolódás test és lélek között.
Magam is fiatal vagyok így közelről látom, érzem, tapasztalom a fiatalokat érintő kapcsolati, kommunikációs, és az ebből adódó érzelmi problémákat. Az én generációm és az utánam jövök is napról napra nehezebb helyzetben vannak. Fokozottan teljesíteni, egyre magasabb elvárásoknak megfelelni rengeteg területen, miközben az információ áradat szinte ledarál minket. Rekordsebességgel zajlik az életünk, és egyre kevesebb időnk van magunkra, vagy a gondjaink felismerésére, feldolgozására, megoldására, kapcsolataink valódi megélésére.
Életkoromból is adódóan elsősorban a fiatalokhoz szeretnék szólni, nekik szeretnék segíteni könnyebben eligazodni az életben, közelebb kerülni önmagukhoz, hogy jobban meg tudjanak nyílni, bátrabban felvállalják önmagukat, hogy merjenek beszélni a gondjaikról, hogy a menekülés és szőnyeg alá söprés helyett keressék a valódi megoldásokat.

A kórokozó szűrés/nyomozás egy másik terület, mellyel egy barát problémáján keresztül kerültem kapcsolatba és értettem meg mennyire fontos és milyen nagy segítséget nyújthat akár egy egyszerű fertőzés, vagy egy rejtélyes betegség háttér okainak felderítésében.