Hormonrendszerünk titkai – Nőgyógyászati betegségek más megközelítésben

Események betöltése

Hormonrendszerünk titkai – Nőgyógyászati betegségek más megközelítésben

03/06/2020 @ 06:00 du. - 03/06/2020 @ 08:00 du.

06 Már 06:00 du. - 08:00 du.

MagNet Közösségi Ház

 

Előadás a nőgyógyászati betegségek háttereiről, okokról és megoldási lehetőségekről.

Március 6. péntek 18:00-20:00 MagNet Közösségi Ház Kankalin terem

 

Ha érezte már úgy, hogy a hormonjai átveszik az uralmat a teste felett és bárhová is fordul segítségért mindenhonnan csak meg nem értést és elutasítást kap, Ön pedig csak áll a problémák közepén, napról, napra rosszabbul érzi magát és nem érti mi és miért történik, akkor jöjjön el.

A myoma, az endometriosis, a meddőség, a PCOS, a cysta, az inzulin rezisztencia, a vérzészavarok, a pajzsmirigy, mellékvese és súlyproblémák hátterében a hormonális egyensúly felborulása áll.

Az előadáson szeretnék egy kis bepillantást adni a női hormonrendszer működésébe, megmutatni olyan összefüggéseket, amik sok mindent megmagyaráznak. Szeretném, ha megértené, mi történik a testében, amikor nőgyógyászati problémákkal küzd, mert ha a tüneteihez az okokat is tudja majd társítani, akkor jobban fogja tudni, mit tehetne azért, hogy a szervezete újra egyensúlyban legyen.

Hormontanácsadóként fontosnak tartom a tájékoztatást, a megértést, mert fontos, hogy ne áldozat legyen, hanem olyan nő, aki képes tudatos lépéseket tenni az egészsége helyreállításáért.

Várom szertettel, ha érdekli a téma, ha kérdései vannak.

Az előadás ingyenes.

A férőhelyek korlátozott száma miatt a RÉSZVÉTEL ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, ezért kérek mindenkit, küldje el részvételi szándékát a noiegeszseg1@gmail.com címre.

 

Részletek

  • Esemény kezdete:
    Már 06 @ 06:00 du.
  • Esemény vége:
    Már 06 @ 08:00 du.

Előadó

Mester Ildikó Természetgyógyász-Hormonegyensúly tanácsadó

Helyszín

MagNet Közösségi Ház

Andrássy út 98.
Budapest, Pest 1062 Magyarország

+ Google Térkép